JACUZZI… hmmmm

Vakantiewoning Zente beschikt in de saunatuin over een heerlijk warme en ontspannende Jacuzzi!

De benedenverdieping van de vakantiewoning Zente is voorzien van een volledig ingerichte wellnessruimte waarvan het gebruik vrij te bepalen is gedurende uw verblijf. De toestellen zijn eenvoudig te bedienen en het verbruik wordt verrekend in de eindafrekening.

Omkleden kan in de aparte kleedruimte die is afgesloten van het saunagedeelte, zo heeft u voldoende privacy en blijft uw kleding gevrijwaard van vochtigheid. In de wellnessruimte is een ruime douche met twee douchekoppen en een Kneipp-slang, een voetbadje, hammam en een ruime saunacabine in Cederhout. De saunaoven kan zowel gebruikt worden als Finse sauna of als bio-sauna.

Vanuit de relaxruimte heb je zicht op de kleine, gezellige binnentuin. Bij warm weer kunnen de twee grote raamdelen worden opengezet waardoor de relaxruimte en binnentuin in elkaar overgaan. Er is ook een terras met gedeeltelijke overkapping waardoor je zowel bij zon als bij regenweer kan genieten van de verfrissende buitenlucht. Voor de afkoeling na een heerlijke saunasessie is er een ruim dompelbad voorzien of, voor de liefhebbers, een kantelemmer.

Als extra verwennerij kan je lekker genieten van een heerlijk warm bad in onze jacuzzi! Zalig na een lange winterwandeling of lange fietstocht, maar ook heerlijk om zo te genieten van een heldere sterrenhemel.

De binnentuin is ook ’the place to be’ om op een warme zomeravond gezellig te chillen of lekker te barbecueën…

De wellnessruimte wordt ook gebruikt voor yoga en massage. Geniet u graag van een herbronnende privé yogasessie of Thaise massage door gastvrouw Gwenda, klik hier.