Gastvrouw Gwenda is yoga docente en geeft ook Thaise massage. Naast groepslessen yoga in Gent geeft ze privé yoga en Thaise massage aan huis. Onze gasten kunnen ook tijdens hun verblijf een privé yogasessie of Thaise massage boeken. Deze vindt plaats in de vakantiewoning.

Yoga – voel je thuis in jezelf

Wie heeft daar niet af en toe nood aan: in je lichaam komen, ontspannen, gezond en bewust bewegen en leven? Yoga opent lichaam en geest. Vertrekkend vanuit je lichaam kom je helemaal in het hier en nu. Wat ik belangrijk vind: kleine groepen of privé voor persoonlijke aandacht en begeleiding, werken vanuit loslaten en rust, mindfulness en diepgang. Omdat ieder nu eenmaal een ander lichaam heeft met een andere geschiedenis… Zo wordt rekening gehouden met jouw specifieke noden en behoeftes – een noodzakelijke voorwaarde om je op je gemak te voelen en te kunnen thuiskomen in jezelf en in je lichaam…

Thaise Massage

Thaise massage wordt vaak ‘de yoga voor luie mensen’ genoemd omwille van de zachte, passieve stretchingen. Thaise massage is eigenlijk een combinatie van die passieve stretchingen en het werken met drukpunten langs de zogenaamde sen-energielijnen. Het is een diep ontspannende, zuiverende en tegelijk enorm herbronnende massage die zeer diep (na)werkt. Thaise massage gebeurt zonder olie, met kledij, op dikke matten op de grond. Thaise massage kan ook zacht zijn en is dus toegankelijk voor elke lichaam of leeftijd – ik pas me aan aan de gevoeligheid en het lichaam van de persoon die ik masseer. Thaise massage is zeer therapeutisch, zorgt voor een goede lymfedrainage en stimuleert de doorbloeding. Tegelijkertijd stimuleert het het parasympatische zenuwstelsel – ons natuurlijk vermogen om tot een diepe ontspanning te komen. Mij geeft het steeds het gevoel als het ware herboren te zijn en met een nieuw lichaam de deur uit te gaan!

Yogaweekends

Bart en Gwenda geven in Zente regelmatig yogaweekends. Gwenda verzorgt de yoga en Bart verzorgt de gezonde én feestelijke maaltijden, al dan niet in de vorm van kookworkshops.

Volgend yogaweekend:

Gemist…

  • Feb. 2018 ‘Yoga en Vegetarisch koken’ – yoga en kookworkshops
  • Okt. 2017 ‘Detox your mind and body’ met gastdocente Prem Taro.
  • Juni 2017 ‘Yoga natuurweekend’- verstilling

Meer weten over de yoga weekends?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.